10.1.11

SYNTYMÄPÄIVIÄ

Syntymäpäiviä vuodenvaihteen molemmin puolin on ihan kiitettävä mä - sekä suku- että ystäväpiirissä.
Iida, vanhin lapsenlapseni täytti 21.12.10 kokonaisata 20 v ja sai 6 kpl hopeista jälkiruokalusikkaa lahjaksi.
Tiina -miniä täytti 29.12. vähän yli 20v. Hänen lahjansa on vielä työn alla.
Just prikulleen uudnvuoden syntymistä ei ole vielä suvussani sattunut, vaan sain valmiiksi pari lahjaa 9.1.11 syntyneelle.
Pikkuserkkuni Marian sai valkoiset sukat ja koirakukkasen. Lisäksi hän sai Nöpön ja Mintin yökylään.
Kävin lauantaina 8.1. nuorimman lapsenlapseni 7 -vuotispäivää juhlistamassa, Maxien kanssa. Samalla juhlittiin myös Tiinan 10 -vuotispäivää. Siten tämä aikuisille suunnattu juhla oli 'etukäteisjuhla' molemmille. Yksilölliset juhlat vietetään sitten kavereitten kanssa.
Erno ja Nina ottivart meidät, Ernolla koeajossa olevaan, Fiat 500:n kyytiin.
Kotiin tulimme sitten Hankaloitten autossa. Maija on Pirjon kummi ja hän on osallistunut Pirjon kahteen hääjuhlaan ja Nikon ristiäisiin ja nyt hän toi myöhästyneeksi kihlajaislahjaksi valkoisen Aalto-maljakon.
Maija on minun isoserkkuni, joten hänen ja Aarnen poika Taneli, on Pirjon pikkuserkku. Nyt oli Tanelin tytär Ida mukana ja mietimme nimitystä hänen ja Tiinan & Nikon serkkusuhteelleen. Maija oli kuullut sellaisen nimityksen kun 'sokeriserkku' ja se tuntui niin mukavalta, että päätettiin käyttää sitä.
Sunnuntaina 9.1. osallistuin sitten Maxien kanssa oman pikkuserkkuni syntymäpäiväjuhlaan ja sain Mintin ja Nöpön kotiin samalla, Karin kyyditsemänä.
Juhlallista on siis ollut ja 25. tammikuuta täyttää Henri, Kemissä, 15 v. Hän joutuu varmaan tyytymään onnittelukorttiin ja 20 euroon.

Ei kommentteja: