1.10.09

MIKÄLIE Kasvattajapäivät

Nyt alkoi jo Lokakuu ja minä en ole kertonut kasvattajapäivistä 5. - 7.syyskuuta!
Osallistuin Maxien, Nöpön ja Mintin kanssa koko viikonlopuksi ja majoituimme Punkalahden Hiidenhelmeen, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa.
Saimme kyydin huonekaveriltamme Annelilta ja Siiri mittelspitsiltä, joihin tutustuimme 'kasvattajaemon' opastuksella Turussa, ennen matkaa.
Toisessa kuvassa Siiri ja Anneli paimentavat minun koiria.
Huomaa, että kuvat suurenevat, kun klikkaat kahdesti ja takaisin pääset ylälaidan nuolesta.Seuraavassa kuvassa Siiri ystävämme istuu vastaanottamassa ihailua Nöpön cremeväriseltä veljeltä.
Toinen ihailija on Siirin oma veli. Siirihän on hurmaava yksilö ja juoksu oli tulollaan, joten tuoksu aiheutti uroksissa erityistä kiinnostusta.



Sunnuntaipäiväivänä oli juhlaa, kun nuotio sytytettiin ja saimme grillata makkaraa ja nauttia kahvihetkestä nuotion ääressä.

Viimeinen kuva näyttää miten nuoriso muumioi Mikälie 'emokasvattaja' Pian!
Kaiken tämän hauskanpidon jälkeen oli sitten Agilitykisat ja Match Show.
Kaikki koirat osallistuivat Match Show'hn ja kaikki palkittiin - Minttikin vaikka hän ei antanut tutkia itseään! Ensin esiteltiin koirat paritellen satunnaisessa järjestyksessä ja niistä sai toinen punaisen ja toinen sinisen nauhan. Nöpö sai punaiosen nauhan, Maxie ja Mintti saivat sinisen nauhan. Lopuksi valittiin sitten punaisten ja sinisten joukoista kolme parasta. Loppuvalinnastakin saivat namipaketit ja ruusukkeet. Maxie sai 2. palökinnoksi pystinkin!
*****
Olen ostanut sekä uuden tietokoneen, että uuden kännykän ja on ollut paljon uusia asioita opiskeltavana. Vähitellen alkaa sujua, mutta vieläkin on hankalaa. Pitäis saada vanhat tiedot vanhasta tietsikasta siirrettyä uuteen. Tiedot ovat kyllä tallessa ja siirrettävissä, mutta tämä Vista selainjärjestelmä on niin erilaisesti rakennettu, että en ole saanut sitä järjestetty mieleisekseni vielä ja koko tietsikka toimii vielä omavaltaisemmin kuin entinen, että kärsivällisyyteni ei oikein riitä joka hetki vaan suljen sen ennen kuin suutun.

2 kommenttia:

Tiina Susanna kirjoitti...

Vista on kyllä inhottava, jos minulla olisi XP käyttis erillisenä eikä OEM-pakettina niin asentaisin sen viivana.
Tähän mennessä ainoa hyvä pointti koko vistassa on käyttäjä valvonnan toimivuus. Muuta hyvää sanottavaa ei vistan suhteen minulla ole.
Eräs arvostelu kertoi kauan odotetun Win-7 olevan koristeltu vista, joten sitäkin sitten on turhaan odoteltu

melius- joli &amp kirjoitti...

Tää on varmaan myyntikikka koko Vista. Luulen nimittäin, että en tekis niin paljon virheitä jos olis suurempi näyttö! - Vai onkohan vanhuus iskenyt?