22.10.09

Keittiökuvia

Keräsin tähän kuvia keittiöstä. - Ensimmäisenä näkyy keittiö ENNEN ja sitten JÄLKEEN siivousvimman! Ensimmäinen on kuvattu päivällä ja toinen illalla. Minulla on iso toimistorakennus vastapäätä, joka loistaa suurin neontekstein meille ns. 'hämärävalaistusta'. Säästöä syntyy, kun ei joka asiaan tarvitse sytyttää omaa valoaan.
Lamput ovat tässä keittiössä 'spotteja'. Olisin halunnut ripustaa oman lampun, mutta katossa ei ole kattolamppupaikkaa! Nämä spotit valaisevat tietenkin näin pitkulaisessa keittiössä paremmin, joten hyvä näin.
Kaappien ovien väri näyttää aika siniseltä. Ne ovat kuitenkin vihreät, tai ehkä täytyisi sanoa 'turkoosit' kun sininen on noin vahvasti esiintuleva.
Porraskäytävän ovesta tullessa eteiseen sijaitsee keittiön ovi heti ensimmäisenä Kun kääntyy oikealle ja menee ovesta sisälle on vasemmalla korkeat pariovet jotka piilottavat pölynimurin ja muut siivoustarvikkeet. Se on elämäni tilavin siivouskaappi. Sen vieressä on jääkaappi.
Oikealla on lattialta ylöspäin: jauhokaappi, leipäkone ja lasiovinen kapea astiakaappi. Niiden vieressä on liesituuletin ja liesi.
Liedestä eteenpäin oikealla on leikkuulauta, tiskipöytä ja työtaso sekä laatikosto, ala- ja yläkaapit mikrokoloineen. Näkyvät ylemmässä kuvassa.

Jääkaapin vieressä sijaitseva valkoinen seinähyllykkö on minun ostama, kun en tiennyt minne sijoittaisin äidiltä perityt 'arkilautaset'.Yläkaapeissa on lasiovet ja vierastin niitä ensin vähän, mutta luulen, että olen jo tottunut. Alakaapit vasemmalla ovat siirretty olo- ja makuuhuoneesta säilyttämään ruoan valmistus- ja säilytysastiat.

Ei kommentteja: