14.9.09

Uusi järjestys ja Matto

Lauantaina kävi pikkuserkkuni (Mintin kummitäti) Marianne, ystävänsä (Nöpön kummisetä) kanssa auttamassa minua Atk -pöydän vintilleviemisessä. Siirsimme ruokapöydän olohuoneeseen ja tuntui heti kodikkaalta. Kari oli käynyt sienimetsässä ja leikkasin suppilovahverot ja kanttarellit pieniksi pöydälle levitetyille sanomalehdille kuivumaan. Sunnuntain aamupäivä kului siihen ja tänään maanantaina ovat jo aika paljon pienentyneet.
Tänään, maanantaina, kävimme Mariannen kanssa shoppailemassa Länsikeskuksen Kodin Anttilassa ja löysin edullisen maton, jonka ostin. Se on villaplyyshi ja koko on 137x195 ja hinta oli 66 eur! Mintti esittelee sitä vaikka makaakin toisella matolla. Nöpö kävi hieromassa siihen omaa hajuaan. Imurointi sujui tosi sutjakasti! Entinen, vihreä puuvillaplyyssimatto, muuttaa vintille.

JÄLKIKIRJOITUS: Puuvillaplyyssimatto ei ehtinyt vintille, kun se tarvittiin lämmittämään Kirstin koirien jalkoja pohjakerroksessa. Hyvä, kun oli tarpeellinen.
Sienet ovat kuivattuja viimeisessä kuvassa:

3 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Saitpa tosi edullisesti kauniin villaplyysimaton. Tuo on juuri sellainen kuin itse aikoinaan olisin halunnut. Ostin jokunen vuosi sitten Hobby Hallista maton, kun en muualtakaan löytänyt ja mielestäni sinä on liikaa tummaa. Tykkään kyllä villaplyysimatoista. :)
Sinullapa hieno saalis sieniä. Noita suppiksia en ole koskaan löytänyt ja tunnistaisinkohan niitä? Kuivuuko ne ihan tuossa sanomalehden päällä? :)

melius- joli &amp kirjoitti...

Eihän tuota mattoa voinut millään jättää kauppaan! Villaplyyssi on helppohoitonen ja ihan kivalle tuntuu jalkaan. Sanomalehdellä ovat sienet kuivuneet hyvin pieniksi. Aromi on tiivistynyt ja näin ne saa tosi pieneen tilaan säilöön.
Suppikset kuivuivat kahdessa päivässä ja kanttarellit neljässä. Pidin parvekkeen oven päivisin hiukan auki koko ajan ja avoimessa keraamisessa- ja lasiastiassa pidän ne kuitenkin vielä.

Tiina Susanna kirjoitti...

Hieno matto, tuollaisesta minäkin tykkään