5.3.10

MINTIN syntymäpäiväkakku

Resepti:
keitettyä riisiä + naudan mahaa koirille (sulatettu pakaste) + Porkkanaa + Fenkolia + purjoa pienitään. Lisätään loraus rypsiöljyä ja 4 kananmunaa, sekotetaan ja kaadetaan sydänmuotoiseen (tai muuhun) vuokaan. Paistetaan 175 asteisessa uunissa. Koristellaan CremeFraise + kermaviiliseoksella ja nakkiviipaleilla.

Aurinkoinen päivä alkoi heikolla aamuruskolla klo 07 aikaan. Nyt aurinko paistaa täydeltä terältä.
Mulla on olohuoneessa nyt MINTTI -verhot.
Yritin saada Mintti poseeraamaan verhojen eteen makupaloilla. Nythän on juhlapäivä, joten makupaloja saa kulua. Hyvin monen makupalan tulos (kaikille tietenkin) näkyy tässä. Ohjaustaitoani pitää vielä koulutuksella hienosäätää!

Kävin Mynämäellä ihanaa Isovanhempain päivää viettämässä. Niko oli hyvillään, mutta kaipasi vähän Famua. Pelattiin ja Niko näytti uudenlaisia palikoita, joista saa rakennettua melkein mitä vain. Kamera jäi kotiin ja tullessa villasormikkaat jäivät Vainion linja-autoon. En viitsi lähteä etsimään. Toivottavasti joku tarvitseva löytää. Minä kudon uudet itselleni.

LVI - NOLVI soitti ja kyseli saako katsoa minun vessanpönttöä! Tottakai hän sai ja tulikin melkein heti. Kertoi että vika ei ole pöntön sijainnissa vaan plakissa joka on pesiytynyt ulosmenomutkaan. Se on niin kovaa, että sitä ei saa, vaikeasta paikasta millään konstilla pois vaan täytyy vaihtaa pönttö.
Entinen omistaja on kertonut kaataneensa sinne kissanhiekkaa!!!
Sovittiin, että Nolvi vaihtaa pöntön maanantaina!

Ei kommentteja: