7.5.10

Kesän kynnyksellä

Vapun aikaan oli niin lämmintä, että aloin jo suunnittelemaan 'parveke-elämää'. Äitienpäivää vastaisen viikon aikana olen purkanut tavaramäärää, joka sinne on kerääntynyt syksyllä ja talven aikana. Torstaina sain sen siivottua 'varhaiskesäkuntoon'.
Ensimmäisessä kuvassa näkyy 'oleskelupuoli'.
Yksi risulintu on vielä kotona.
Toiseen kuvaan olen halunnut saada näkymään kukkapenkkini. Krookukset ovat jo kukkineet ja pikkunarsissit kukkivat parhaillaan. Syreenipensaiden välissä näkyy rivi tulppaanin lehtiä. Sipulit olivat edullisia tarjous sipuleita ja sen huomaa kyllä laadussa. Ei voi sanoa etteivät ole kukkineet, mutta kukat ja koko kasvit ovat pieniä! Syksyllä ostan sinne kunnon sipuleita sekaan. Tämän vuoden Pääsiäisnarsissit istutin Hanhikkipensaiden reunalle ja sitä alankin harrastamaan jatkossa. Tulee kivan näköiseksi, kun Hanhikkipensaat ovat niin kauan ruskeita.
Parvekkeella on talven yli ollut mm. suuri määrä jouluvaloja varasoituneina. Ovat olleet sikinsokin laatikossa. Nyt sain ne selvitettyä ja vein vintille.
Vintti alkaa olla niin täysi, että sielläkin pitäis viettää vähän aikaa!
Siihen tuli sitten tilaa Hajuherneriville, jotka näkyvät alimmaisissa kuvissa!Vapun tienoilla alotin suunnittelemaan parvekelaatikoiden sisältöä ja kylvin sisälle hajuhernelaatikon. Nyt olen jo pitänyt laatikkoa päivällä ulkona.Ilma on kuitenkin ollut niin kylää, että yöksi olen ottanut sisälle. Hyvällä alulla ovat.

Ei kommentteja: