16.5.11

Kukkapenkki

Nyt piti ikuistaa penkki, kun tulppaanit ovat niin kauniisti nupullaan. Nyt on satanut kuuroittain noin viikon. Sateen aikana on ollut kylmempää ja iltapäivisin on ollut kuivempaa ja ilmakin on vähän lämmennyt. Aika paljon on satanut yönaikaan. Sade on ihan tarpeellista, eikä vielä ole kuin toukokuun puoliväli, joten ei vielä kesä vaan ihanaa kevättä. Tuomi, Kielo ja Pihlaja on nupuilla ja vienoa tuoksua on havaittavissa. Kun sää tästä lämpenee puhkeaa kaikki kukat yhtäkkiä ja on melkein hetkessä ohi. Nautitaan nyt tästä odotuksen jännityksestä :-)
Äiti on aloittanut kuntoutuksen, kun liikkuminen koko ajan vaikeutuu,varsinkin nouseminen istuma-asennosta. Hän saa jalkatyön lisäksi lämpöhierontaa ja se tuntuu hyvälle ja vaikutusta on jo havaittavissa.
Odotuksessa on myös Miska, tyttärenpoikani, tuleminen 5.6. Sain tänään varattua meille liput Vartiovuoren kesäteatteriin 'Risto Räppääjä ja villi kone' esitykseen 16.6.! Se on ensi-ilta ja virkailija selitti, että he eivät ole vielä ehtineet lähettää kutsuvieraille lippuja,joten he eivät myy lippuja vielä muille. Minä selitin että tyttärenpoikani tulee Muhoksesta asti ja on vain pari viikkoa, joten hän ei voi osdallistua myöhemmin. No, siinä tapauksessa virkailija antoi varauksen minulle ja Miskalle!

Ei kommentteja: