11.9.12

Elisabeth 67v., lauantaina 8. 9. 12

Elisabethia juhlittiin hänen omassa kotonaan. Äitikin oli mukana, mutta hän on aina vaan väsyneempi ja nukkui heti kahvin jälkeen. Kahvi ja sekä voileipäkakku että täytekakku oli hyviä. Mukavaa oli nähdä Elisabethin pojat Heikki ja Lasse, jotka ovat jo kasvaneet aikamiehiksi. Joni ei valitettavasti päässyt tulemaan, selkäsärkylääkityksensä takia. Igor oli mukana ja sai voileipäkakkupalasen, joka maistui hänellekin hyvin.
Inva -taksi oli tilattu ja tullessa kysyin kuljettajalta soitanko jonnekin vai tuleeko joku automaattisesti hakemaan. Kuljettaja sanoi, että klo 18 tulee taksi hakemaan sisältä asti. Kello 18:15 lähdin äidin kanssa alakertaan porraskäytävään odottamaan, että jokos se sieltä kohta tulee.
Ei näkynyt ketään ja menin ulos tutkailemaan. Siellä näin Sivan kohdalla taksin liikkuvan ja heilutin molempia käsiä, että "Tänne päin!" Taksi kääntyi kuitenkin ja ajoi talon taakse. En lähtenyt juoksemaan perään, vaan menin äidin luo. Toisetkin tulivat ja miehet lähtivätkin sitten tutkimaan minne taksi meni. Satoi kunnon kuurokin ja soiteltiin sekä Kurjenmäkeen että Inva -taksikeskukseen. Tunnin odottamisen jälkeen naiskuljettaja sitten ajoi kohdalle ja pahoitteli, kun ei ollut ymmärtänyt saatuja ohjeita.

Ei kommentteja: