30.10.09

Kirppislöytöjä

Kävin tässä ystävieni kanssa kirpparikierros ja ostin verhot olohuoneeseen. Silittää pitää ja pari sivua ommella, mutta minusta ovat nätit. Valkoinen on valoverho, jossa on koristeellinen pitsikuvio. Uskon, että se tulee paremmin esille sitten kun verho roikkuu ikkunassa. Mielestäni oli hyvä saada keltaista sivuverhoihin talveksi. Jos aurinko jossain välissä loistaisi se näkyy iltaäivisin olkkariin ja toivon mukaan keltainen väri vahvistaa talviauringon loistetta. Nyt pitää saada ikkunat pestyä, että voi ripustaa verhot paikalleen.Löysin sieltä astioitakin - nyt on vähän tilaa keittiössä minne sijoittaa niitä!
Ruusukuvioisen kupin ostin itselleni. Siitä maistuu hyvälle juoda aamukaakao.
Oikeanpuolisessa kuvassa näkyy kaunis maljakko (joka tällä hetkellä on täynnä kuivia suppilovahveroita).
Pieni lasikulho samassa kuvassa on mikroastia voin ja margariinin sulattamiseen.
Vaalea beige/ruskea kulho miellytti silmääni ja on keittiössä valkoisen hyllykön alla kulmakaapin päällä. Rahaa näihin meni noin 20 eurooa, Kalleimmat olivat tietenkin verhot. Astiat olivat 1 - 0,50 euron luokkaa.

2 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä olet tehnyt. Itse olin tänään samoilla asioilla, mutta niin olen ollut myös viikollakin. Täytyisi laittaa näytille omia ostoksiani. Ihan kivoja löytöjä sitä kirpparilta monesti tekee ja halvemmalla kuin kaupasta. Tänään ostin aika pienellä rahalla, lähinnä kirjoja lapsenlapselle ja toiselle hupparitakin ja itselle kaulakorun sekä miehelle kengät. :)

melius- joli &amp kirjoitti...

On se hyvä, että kirppareita on. Minäkin olen vähän katsellut kenkiä, mutta ei ole sattunut sopivia. Ehkä olen 'isojalkanen' tai 'ranttu'.
Et tosiaan ole kirjannut blogiisi viimeaikaisia hankintoja., mutta paljon muutahan on kyllä ollutja ihan kivoja juttuja. Vie oman aikansa 'värkätä' blogikirjoitus mieleisekseen ja mmutakin täytyy ehtiä tehdä päivän aikana.
Minulla olis kyllä hyllyissä kirppariin kelpaavaa tavaraa. Pitäis vain olla kulkuväline millä veis ne sinne, kun kantamalla kulkee niin vähän.