19.11.09

Evakkopäivä

Täällä on ollut paha haju eilisestä asti.
Vielä klo 08:44 olemme kotosalla kuuntelemassa erilaisia saneerausääniä. Lähdemme täältä 09 -aikaan Kaijan ja Niilon luo ensin. Maxie saa jäädä sinne päiväksi. Sitten jatketaan matkaa, minä, Elli, Mintti ja Nöpö, Majakkarantaan. Hyvä että sää on kirkkaampi kuin pariin päivään.
Jaana (Ellin emäntä) antoi aamulla kotiavaimensa ja kertoi ladanneensa kahvinkeittimen ja varanneensa karjalanpiirakoita jääkaappiin. Kehotti olemaan kuin kotona. En taida silti siivota vaikka täällä kotona pitäis!
NewLiner tekee saneerauksen ja tiedotteessa, joka pari päivää sitten tuli, mainittiin että asentajat tulevat teippaamaan lavuaarit, sekä WC -istuimen vahingon välttämiseksi. Pyydettiin ottamaan yhteyttä, jos asunnossa on lemmikkieläimiä ja minä laitoin aamulla lapun ovelle, että 'KOIRAT OVAT SULJETUN OVEN TAKANA'. Kukaan ei ole käynyt tähän mennessä teippaamassa mitään! Nyt kello on yhdeksän ja lähdemme matkaan.

* * * *
Teippimies tuli vastaan ulko-ovella. Kun tulin, Mintin ja Nöpön kanssa, kotiin klo kolmen aikaan oli vesihanat teipattu,leveällä maalarinteipillä. Altaan yli oli pingotettu teippiä, kuten myös WC -pöntön yli ja käsienpesualtaankin yli. Suihkukaapin ovien eteen oli myös vedetty teippi.
Oli vähän epätodellinen päivä. Hyvin se meni. Kaija ja Jaana myötäelivät ihailtavasti.
Jätin Mintin ja Nöpön kotiin ja menin kaupan kautta hakemaan Maxie Niilon ja Kaijan luota. Kello on kohta taas yhdeksän, joten mennäänpä nukkumaan.

Ei kommentteja: