2.12.09

4.:s viemärittömyys

Nyt viemärittömyys ei ole niin 'pahaa', kun keittiössä saa hommailla mitä vaan!
WC täytyy kyllä löytyä joko kellarikerroksesta, jostain kaupasta tai muusta vastaavasta, esim. hyviltä ystäviltä.
Itse olin melkein koko päivän poissa kotoa!
Aamulla, klo 08:15, menin hammaskliniikalle Richard Blairin paikattavaksi.
Sieltä tulin ulkoiluttamaan koiria klo 11. Olikin ihanaa, kun aurinko loisti täydeltä terältä! Elli nautti huurteisessa ruohossa kieriskelemisestä!
Sitten söin perunan, keitetyn kananmunan kirjolohivalkokastikkeen kera - nam, ja lähdin vähän yli klo 12 äidin luo. Tilasin eilen Hemmat ry:sta ruokapalvelua äidille.
Ruokaa tuodaan ma, ke ja pe, jolloin tuodaan viikonlopunkin ruoka. Tänään oli ensimmäinen tuontipäivä ja olisin halunnut nähdä miten se käytännössä tapahtuu. Ruokalistan mukaan annos olisi siskonmakkarakeitto ja ohukaiset (hyvä alku)!
En kuitenkaan saanut nähdä, koska piti lähteä askartelemaan 'Folkhälsaniin'.
Soitin illalla äidille ja kysyin milloin ruoka tuli. Hän kertoi sen tulleen noin kahdelta ja että hillo oli oikein hyvää! Kyselin oliko keitto hyvää ja äiti kertoi syöneensä vain ohukaiset, joiden hillo oli erikoisen hyvää!

2 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Kummasti varmaan hankaloittaa elämää viemäröinityöt. :( Hienoa kun sait tuon ateriapalvelun äidillesi, vaan kukapa se voi valvoa vanhusten syömisiä, kun itse eivät oikein osaa päättää syömisistään ja äitisikin söi vain herkullisen hillon. Toivottavasti jatkossa maistuu myös eturuokakin.
Blogissani on sinulle jouluhenkinen tunnustus. :)

melius- joli &amp kirjoitti...

Yritän nyt alkuun ainakin valvoa syömisen ja 'pakotin' h'net syömään seuraavana päivänä sen siskomakkarakeiton, joka kuulemma oli ihan hyvää ja msaukasta.