7.12.09

VÄSY

Eilen iskI TOSI VÄSY, eikä se ole edes viemärin syytä tai auttoi se vähän menemällä taas tukkoon.
Olen yrittänyt korjata tilannetta nukkumalla eri huoneessakuin koirat. Se on vain ensiapu, koska TYKKÄÄN TOSI PALJON nukkumisestä heidän kanssaan, kun välillä voi silittää pehmeetä turkkia. Nyt piti vainsaada nukkua yhteen menoon.
Olen siis tilannuit äidille ruokaa jokatoinen päivä ja pn pitänyt käydä tarkastamassasen syöntiä, ettei se jää jääkaappiin homehtumaan, kuten monet muut jutut ovat tehneet!Matka ei ole hirveen pitkä, mutta kun sen muutaman kerran kulkee siinä menee oma aikansa ja koirat ajattelee, että " Jee, nyt emäntä tuli päästään ulos ja saadaan ruokaa!" Sitten ovat taas yksin ja sama toistuu jatkuvasti. Ihanaa kuitenkin kun ovat joka kerta niin iloissaan, kun tulee!
Eilen oli sitten aamulla 08:40 aika omalääkärille. Olimme, sisareni avustuksella, siellä 08:36 ja ilmoittautumisluukut olivat tiukassa säpissä! Lasien takana oli neuvonpitoa meneillään - ihan virallista! Sain meidät ilmoitettua 08:50 ja kun lääkäri sanoi meidän olevan myöhässä, mulla piippasi päässä ja sainoin kovaa että ME EI OLTU MYÖHÄSSÄ, MUTKU EN PÄÄSSY ILMOITTAUTUMAAN! Menin ulos ja sisko jäi avustamaanäitiä.
No sitten vein äidin kotiinsa ja sisko vei minut ulkoiluttamaan koiria, jonka jälkeen kävelin äidille seuraamaan, kun sosiaalinen pesijä tuli ensimmäistä kertaa. Samaan aikaan tuli ruoka ja keskustelimme sen syömisestä!
Vähitellen äiti alkaa ymmärtämään että se ON SYÖTÄVÄ! Hyvää ja maukasta se kuulemma on, mutta joskus hän yllättyy makeuteen mitä on lisukkeissa.

Ei kommentteja: