7.7.12

Lastenlapsia ja koiria

Niko ja Tiina halusivat mummulaan yökyläilemään. Sehän sopi mummulle erinomaisesti :) Tulivatten sitten äitinsä tuomana torstaina ja kyläileminen aloitettiin yhteisellä lounasristeilyllä Rudolfina-laivalla. Käytiin vielä mumia katsomassa Kaskenlinnan sairaalassa.
Tuotiin pakkaukset Lemminkäisenkadulle ja lapset vilkuttivat äidilleen näkemisiä. Sitten ulkoilettiin koirat ja lähdettiin Kupittaan maauimalaan nauttimaan kesäsäästä. Niko arkaili ensin vähän koiria. Maxie ja Nöpö olivat kovin innostuneita lähempään tuttavuuteen, mutta ei Mintti! Mintti meni sängyn alle ja saatiin sieltä namujen voimalla vähän näytille.
- Perjantai päivälle mummu oli hankkinut liput Koiramäen kierrokselle. Kävelimme torille asti ja ostettiin matkalla karkkipäivän karkit ja torilta herneitä matkaevääksi. Kierros kesti 2½ tuntia ja oli kiva, paljon loppuosan merimies Hendrikssonin ansiosta. Kierroksen jälkeen mentiin Casagranden leluliikkeeseen. Tiina löysi sieltä uuden unikaverin, 'lötkö Hendrikssonin' ja Niko löysi mainion lentokoneohjuksen. Sitten käveltiin reippaasti kotiin, Kupittaan puiston ja kuntoilualueen kautta, ja myytiin yksi pöytä ja 4 tuolia. Kaikki oltiin väsyneitä ja nälkäisiä. Syötiin, ulkoilutetiin koiria, käytiin suihkussa ja nukkumaan. Iltapalksi syötiin jäätelöä. - Lauantaipäivä aloitettiin koiraulkoilutuksellä ja jugurtilla. Linja-autolla lähdettiin torille ja aamupala nautittiin Hesessä! Kuljettiin vähän Hansa korttelissa ja poikettiin BR -leluliikkeessä. Niko sai hienon penaalin ja Tiina sai pienen 'Top Model' vihkon sekä neon värikyniä. Niko osti vielä omilla rahoilla 'pierulimapurkin' ja hauskuutti meitä lopun päivää. Käytiin 'Vanhassa ratikassa' jäätelöllä, ostettiin 2 l mansikoita ja mentiin odottamaan 6. bussia. Koirat olivat iloisia, kun tultiin ja pääsivät ulos. Pirjo -äiti soitti, että tulevat hakemaan lapsiansa kotiin ja sovittiin tapaamisen Seikkailupuiston jätskikipsan luona. Lapset pakkasivat tavaroitaan ja lähdettiin jätskikipsalle. Sitten tultiin Granholmin autolla kotiin ja syötiin mansikoita ja lapset näyttivät tavaroitaan. Paljon ehdittiin tehdä kivoja juttuja, mutta jäi vielä tekemistä seuraavalle käynnille. KIVAA oli :D - Kun lapset olivat lähteneet pyöräilin äidin luo Kaskenlinnaan ja vein terveisiä. Hänkin pääsi ulos auringon lämpöä tunnustelemaan ja oli tyytyväinen, kun ehdin käydä.

Ei kommentteja: