6.1.13

Aivan uusi vuosi käytettäväksi

Minullakin oli pari päivää joululomaa! Tiina ja Niko tulivat torstaina 2. 1. yökylään, leikkimään koirien kaa ja huvittamaan mummin ajatuksia.
Nikoa ei olis saanut kuvata, mutta ei ehtinyt pois kameran linssin edestä :-) Aika lensi tietenkin siivillä ja hauskaa oli. Koska kummallakin on syntymäpäivä tammikuussa (Tiina täyttää 12v. ja Niko 9v.), kysyin heiltä syntymäpäivälahjatoiveita. Niko tiesi heti, että hän haluaa ison repun. Menin heidän kanssaa Citymarkettiin reppuostatolle, eikä sieltä löytynyt tarpeeksi suurta! Kysyin miten suuri sen pitäisi sitten olla ja Niko vastasi, että siihen pitää voida kiinnittää makuupussi, partioleiriä varten.
OK! Mentiin Intersportiin. Siellä oli aikuisen reppuja. Niko olisi halunnut sen kuitenkin, mutta koska lannevyö ylettyi Nikolle polviin en ostanut sitä. Mentiin Clas Ohlsoniin ja siellä oli 55 litran kokoa. Onhan sekin vähän iso, mutta ajattelin: "kasvaahan Niko" ja ostin sen. Niko oli tyytyväinen ja Tiinalle ostin Sinooperista Tilda -kansion ja kangasta hänen uudelle Emika -nukelle. Kotona tein sitten tunikan Emikalle. Linja-autoiltiin aika paljon ja perjantaina ajettiin kuutosen linkkarilla Turun linja-autoasemalle. Noustiin Raumalle lähtevään autoon, joka kulki Mynämäen kautta. Pirjo tuli sopivasti töistä ja otti meidät kyytiin. Tiina muisti unohtaneensa kännykän linja-auton penkille, kuten myös sormikkaat. Pirjo ajoi matkahuoltoon, mutta auto oli jo jatkanut matkaa. Minä lähdin seuraavalla linja-autolla takaisin Turkuun. Lupasin tulla heille 13. synttäreitä viettämään. Myöhemmin illalla Tiinan kännykkä ja sormikkaat palasivat Mynämäem l-auto asemalle, josta Tiina ja Pirjo haki ne :-)

Ei kommentteja: