2.6.09

Ylioppilas

Tämän blogin nimi on melius-joli, joka tarkoittaa tulkintani mukaan 'parasta mukavaa'.
Parasta mukavaa tällä hetkellä on ollut pojantyttäreni ylioppilasjuhlat, Porissa. Matkustin sinne Mintin ja Nöpön kanssa perjantaina, Maxie sai jäädä Niilon kanssa
leikkimään'.
Oli ihanaa saada olla mukana viimeistelemässä kotia juhlakuntoon. Sää oli hieno ja tunnelma mukava. Tulin koirineni Turkuun linja-autolla lauantaina klo 22:31 ja aamulla väsytti niin, että nukahdin uudestaan. Kaija soitti 12-aikaa ja kyseli milloin haen Maxien. Lähdinkin heti Mintin ja Nöpön kanssa heitä vastaan, kun tulivat meillepäin.
Maanantiana kävin äidin luona kuulemassa lääkärin puhelinsoittoa EKG-tuloksesta. Se oli hyvä. Pulssi on kohonnut Spesicor-lääkkeen puolittamisen jälkeen ja äidilläkin on ollut parempi olo, vaikka aamut ovat aika työläät.
Sitten käytiin Citymarketissa ja ostin punaiset trikooCaprit ja valkoisen vyön.
Eilen, tiistaina kävin asunto-osakeyhtiön ylimääräisessä kokouksessa, jossa NewLiner.fi -yrityksestä, Ville Viikari esitteli viemäriputkien muovittamista Liisankadulla 11D. Vaikutti hyvältä ratkaisulta tämänkin talon putkille ja kokous päätti tilata muovituksen, joka aloitettaisi tämän vuoden syksyllä.

2 kommenttia:

Tiina Susanna kirjoitti...

Kivaa kun viihdyit, sinusta oli uskomaton apu, talo kun oli aivan väärinpuolin jokapaikasta.

melius- joli &amp kirjoitti...

AINA on iloa, koun voi olla avuksi. Itsekkäästi sanon, että se antaa itselle hyvän mielen joka vielä jalostuu ylempään potenssiin, kun saa vielä kiitoksen osakseen.
Juhla oli hieno ja olit remontti- ja työpaineesta huolimatta taikonut monipuolista hyvää tarjoiluun.