21.2.10

Aina vaan kylmä tuuli

Kyllä on ihana asia kun on lämmin kämppä!
Kuvasin keittiön ikkunasta lumisademaisemaa. Kuvassa ei oikein lumisade näy ja maisemakin on aika lattea, eikä umpihankea missä jalkakäytävällä koirien kanssa kiiruhdettiin aamulenkillä näy. Ulko-ovesta lähdettiin vasemmalle, lipputangon editse polkua puiden välistä Lemminkäisenkadun jalkakäytävälle. Sitä rämmittiin paikoittain umpihangessa vasemmalle. Naapuritalon jälkeen menee polku puistoon, talon taakse. Siellä Mintti alkoi kävelemään. Täytyy tehdä hänelle "Hessu Hopo" villapuku.
Jatketaan keittiön katselua lämpimältä puolelta!
Uudenvuoden jälkeen, kun oli alennusmyyntejä vähän joka kaupassa, joku talostamme oli hankkinut itselleen uuden lipaston ja vienyt vanhan roskislavan viereen. Minä raahasin sen sieltä pyöräkellarin kautta kellarikäytävään. Siellä se odotti yön, että Erno tuli käymään. Hän auttoi minua sen ylös kantamisessa ja nyt se komeilee minun keittiössäni! Se on ihan tarpeellinen ja sopii sisustuksellisestikin.
Ylälaatikossa on ruokareseptivarasto ja sen alla on leivin- voi- alumiiniarkit ja pakastuspussit. Toiseksi alimmaisessa laatikossa on kaulin ja patalappuja ja muuta leipomiseen ja paistamiseen tarvittavaa. Alin laatikko on pohjaa vailla, joten sitä ei oikein voi täyttää ennen kuin löydän sille pohjan jostain. On siellä kuitenkin vähän kynttilöihin liittyvää tarviketta. Kynttilävarastoksi olenkin suunnitellut sen.
Keittiönpöytäni on parvekkeelta lainassa ja yritän löytää sinne sopivan. Leveys ei saa ylittää 60 cm ja pituus sais olla n. 1m. Se voi olla ovaali tai klaffipöytä ja pyöreäkin käy. Tämä toimii kyllä, se on vain vähän hutera. Parveke-elämäni ole mitenkään vilkasta.

Ei kommentteja: