3.4.10

Kevät


Sunnuntaina (28.3.) Annika kävi Nöpöä tapaamassa ja esittelemässä Ilkkaa, jonka kanssa hän oli jokunen päivä aikaisemmin kihlautunut.
Nöpö oli tosi onnellinen Annikan käynnistä ja katseli hänen lähtöä rauhallisena. Hän ajatteli varmaan kiitollisella mielellä, että: "Kiva kun hankit hyvän kodin, missä saan rauhassa asua. Täällä saan kulkea luontoa katsellen ja on kiva kaveri, jonka kanssa telmiä".
Pitkänä perjantaina (2.4.) löysivät kuusien vierestä ruohoa, jota piti pureskella. Hauskaa on sekin kun rastaat, harakat ja varikset ovat taas tulleet!
Niitä on koirien mielestä hauskaa jahdata lentoon. Mintti varsinkin hämmästyy aina kovasti, kun ne hyppäävät ylös ja pysyvät ylhäällä. Kun lintu lähtee Mintin nenän edestä lentoon Mintillä loksahtaa suu auki ja henki salpautuu hetkeksi. Hän yrittää itse samaa, mutta mätkähtää aina alas! Toiset näkevät kyllä, mutta suhtautuva miehisestit 'olankohotuksella'.
Lauantaina (3.4) kävelimme koiratarhaan Niilon ja Kaijan kanssa, ihanassa auringonpaisteessa. Aitauksessa Nöpö ja Mintti käyttäytyivät hyvin epäsosiaalisesti toisia koria kohtaan ja jouduin ottamaan ne syliin, kun metelöivät. Maxie yhtyi sitten myös kuoroon ja lähdettiin kotiin. Niilo käyttäytyi oikein 'koiriksi'. Tassut, jalat ja mahanalukset piti pestä kotiintullessa ja sen jälkeen kammattiin kaikkien turkki. Sitten maistuukin uni.
Koirat ovat ihmetelleet mihin hankikeli häipyi ja tilalle on tullut märkää sohjoa johon uppoaa!
Maa alkaa kyllä kuivumaan ja hajuja löytyy haisteltavaksi, mutta toisinaan on kuitenkin kahlattava tiellä (ja teiden vieressä) olevia lätäköitä.

Ei kommentteja: