9.4.10

Risutöitä

Ennen pääsiäistä kävin työväenopiston ARBIS'n Risulintu -kurssin ja tein muutaman linnun ja risuveneen. Ihan kivaa hommaa. Kurssi oli kaksipäivänen, eli la ja su. Toisena päivänä alkoi työ tuntumaan käsissä ja kun sitten lähtiessä satoi räntää niin jo väsytti.
Maxie oli Kaijan luona 'leikkimässä' Niilon kanssa. Kaija sai pienen 'lentävän' lintusen. Maxien kanssa menimme sitten Marian'en luo hakemaan Nöpö ja Mintti. Kari tuli ystävällisesti kuljettamaan meidät autollaan kotiin, niin ei tarvinnut kävellä loskasateessa. Marian ei halunnut lintua.
Pääsiäiseksi vein äidin parvekkeelle avoselkäisen linnun. 'Selkään' asetin narsissiruukun ja pyrstön sekaan sidoin silkistä tehty narsissi. Näytti ihan koristeelliselta. Avoselkäinen lintu näkyy keskimmäisessä kuvassa, joka on sekavan näköinen, koska tuolilla on pieniä lintuja ja irto-oksia, jotka nyt ovat minulla maljakossa hiirenkorvalehtiä näyttämässä.
Ylimmäisen kuvan lintu, oikealla, on minulla vielä. Se on ensimmäinen, jonka tein ja mielestäni sen pää onnistui hyvin (opettaja taisi opastaa 'kädetä pitäen'). Kirsti valitsi itselleen vasemmanpuolisen. Vene alimmassa kuvassa on vielä minulla, mutta taitaa olla menossa Poriin, kunhan ehditään.

Ei kommentteja: