10.4.10

Kevättä

Kevät etenee huimaa vauhtia. Vähän on vielä lunta maassa, mutta tämä alue on aurinkoista seutua niin sulaminen on ollut nopeaa. Viime yönä satoikin ihan oikea sade, mutta vielä ei tuntunut 'kevään tuoksua' aamulla.
Elättelen huimia suunnitelmia! Ensi viikolla aion nimittäin ottaa sekatöörisakset käteen ja saksia hanhikkipensaiston matalaksi.
Hanhikit ovat upeat kukkiessaan, mutta melkein koko kesän pensaat ovat mielestäni rumia, kun vihertävät niin hitaasti.
Syreenit ovat kohta hienoja, kunhan ilma lämpenee vielä vähän.

Keskimmäisessä kuvassa näkyvät paikat mihin olen istuttanut krookuksia, helmililjoja, tulppaaneja yms, jotka jo läheltä katsottuna näkyvät vähän, mutta odotan kärsimättömästi aikaa jolloin näkyvät parvekkeelle asti.

Nöpö löysi eilen jotain herkullista maastosta, koska alkoi kolmen jälkeen pyytää ulos. Ennen kuin minulla oli vaatteet päällä hän oli jo tehnyt pehmyen läjän keittiöön matolle! Käytiin kuitenkin kierros sateessa ja läjänkorjauksen jälkeen vein maton parvekkeelle. Nukuttiin puoli seitsemään, jolloin taas oli tarvetta ulos. Silloin menimme kaikki aamulenkille ja syötiin aamupala. Tällä kertaa Nöpön tuotos oli aika 'normaalia', joten onneksi oli vain jotain pientä maistunut jännälle.
Niilo on ollut hoidossa kolme yötä puutarhamessujen takia ja Kaija kävi aamusella hakemassa Niilo kotiin. Heillä oli kuulemma ollut 'liian hiljaista'.
Ei Niilo ole mikään äänekäs koira, mutta oman tilansahan hän ottaa ja on seurana. Kiva kun tulee niin hyvin toimeen minun kaikkien koirien kanssa.
Varsinkin Mintti arvostaa leikkikaverivaihtelua.
Elli on ollut pentulomallaan jo kaksi viikkoa. Hyvin pentujen hoito kuuluu sujuvan. Yksi nisä oli tulehtunut ja teettänyt vähän ylimääräistä vaivaa, mutta lääkityksellä tilanne on rauhoittunut.

Ei kommentteja: