21.4.09

Mintin juoksu

Eilen Mintti sitten sai kuin saikin toisen 'juoksunsa'. Olen odottanut sitä jo tammikuussa tulevaksi, koska ensimmäinen juoksu alkoi tasan puolivuotispäivänä, eli 5.9.08.
Nyt tuli 7½ kk:n väli. Ehkä se onkin vain hyväksi. Kuitenkin hyvä kun tuli niin saadaan se elettyä. Tosin Niilon oli tarkoitus tulla huomenna illalla loppuviikoksi hoitoon, mutta nyt hän saa sitten olla Elisabeth:n luona Igorin ilona.
Mintti hoitaa ja putsaa itseään erittäin hyvin. Huolellinenhan hän on muutenkin, niin miksikäs ei sitten tässäkin asiassa.
Koivut ja muutamat muut puut ja pensaat ovat puhjennut pölyttelemään siitepölyjään. Sain lievän allergiatuntemuksen, joka on ollutkin vähitellen tulossa sitä mukaa kun kevät on edennyt. Tänään olo tuli niin vaikeaksi, että lähdin apteekkiin ostamaan Eginaforchea ja Buranaa. Nyt on helpompi olo, mutta nihkeä heikkouden hiki jäähdyttää vielä iholla. On selittämätön 'viluolo'. Kyllä se sitten iloksi muuttuu, kunhan siitepölykausi ohitetaan. Vähän minulla vaivoja on, mutta sitä kärsimättömämpi olen potilaana.

Ei kommentteja: