14.4.09

Pääsiäisen jälkeinen elämä

Eilen, pääsiäisaamuna, oli ihana herätä ilman päänsärkyä!
Pitkänä perjantaina olin niin sairas, että makasin melkein koko päivän.
Koirien kanssa kävin ulkona ja totesin, että ilma on mitä ihanin ja ihmettelin mihin lenkkeilyhaluni on hävinnyt ja tuleeko se takasin. Pidin koko päivän sekä kännykkää että tietsikkaa suljettuna. Ajattelin, että ei tarvii aina olla tavoitettavissa. No tietenkin lapset kaipasivat juuri silloin. Lauantaina, kun avasin kännykän oli viestiä tiedustellen vointiani. Viestitin takasin, että voin kyllä hyvin, mutta olen potenut hirveää hammas- ja päänsärkyä. Lupasin ottaa vierailua vastaan maanantaina. Olinkin toivonut, että ehtisivät tulla käymään. Sainkin sitten huushollin siivottua lähes edustuskuntoon. Olisin halunnut pestä ikkunat jo ennen pääsiäistä, mutta en jaksanut. Kai saan ne vapuksi pestyä, eihän ne mihinkään karkaa.
Kesä on todella tulossa aika vauhtia. Sadetta ei ole liikoja tullut ja se mitä on tullut on satanut häveliäästi öisin. Ilma on kyllä miellyttävä. liukkaatkin loppuivat oikeastaan aika äkkiä, eikä kurakeliä ole vielä ilmaantunut.
Kahden viikon päästä on vappu ja ensi viikolla saan jatkaa hampaan juurihoitoa ja äidillä alkaa tasapainoryhmäajat - ja ARBISkurssit päättyvät. Sitten pitää olla oma ohjaaja käsitöissä!

Ei kommentteja: