19.4.09

Käynti Porissa

Linja-automatka meni todella hyvin. Kaikki olimme rauhallisia eikä kukaan oksentanut. Oli kaunista ja aurinkoista, mutta kova kylmä tuuli haittasi ulkona olemista. Muuten käynti oli hyvin onnistunut.
Vietettiin Karrin 36 -vuotispäivää, joka on vasta 23.4., mutta monesta syystä vietimme nyt. Kävimme ravintolassa syömässä hyvää ruokaa ja yhdessäolo oli sydämellistä. Lisäksi Tiina teki hyvää ruokaa kotonakin ja Sankarin suklaatäytekakku oli todella maukas.

Koirat tutustuivat toisiinsa. Esme on ison kokoinen Minttiin ja Nöpöön nähden ja ensin Nöpö joutuikin alakynteen. Esme on kuitenkin viisas kora ja tajusi vähitellen, että näitä on käsitettävä 'silkkihansikkain'. Kyllä Nöpö ja varsinkin Mintti oli koko ajan enemmän tai vähemmän varuillaan, mutta heistä oli kyllä ihanaa saada juosta mustavaristen perässä. Koiratarjoilukin oli aivan luxusluokkaa.
Väsyneinä ja onnellisina kotiuduimme noin puoli kuuden aikaan illalla. Kun kotona purin matkarepun löysin sieltä digikameran! Viestiteltiin vähän aiheesta ja sain todeta, että omistan nyt digikameran. Harjoittelin vähän käyttöä illalla, mutta poistin ne kuvat, koska kohteet olivat aika välinpitämättömiä. Nukahdimme kaikki tyytyväisinä varhain illalla.

1 kommentti:

Tarjuska kirjoitti...

Oli varmaan hauska reissu ja huomaan, että monella muullakin on aivan lähipäivinä synttärit. Onnea sankarillekin. Ihana hartijahuivi tuossa kuvassa. Ihanaa, että omistat nyt digikameran ja opettelehan kuvaamaan, niin saadaan ihailla otoksiasi. :) Minäkin sain hienon kierrätyskameran. :) Sinulle on haaste blogissani.