5.2.09

Runeberginpäivä

On syöty torttuja useampana päivänä. Tänään ei kyllä yhtään. Hyviä ovat, mutta ei niitä joka päivä söis. Seuraavaksi on sitten laskiaispullien vuoro ja ehdottomasti mantelimassalla. Taidan itse tehdä, niin saan kunnollisia! Syön sitten liotettuna lämpimään maitoon - nam, nam...
Eilen kävin tyttäreni kanssa katsomassa Romeon ja Julian tarinan.
Se oli puhenäytös - vähän soitettiin musiikkia. Näyttelijät tekivät hyvää työtä ja näin jälkeenpäin ajateltuna se oli todella hyvä esitys. Lavasteet näyttivät paikoin aika 'moderneilta', mutta kai kautta aikain on osattu töhertää seiniä!
Puvut olivat aika mielikuvituksellisia, paljon harsoa. Olivat kauniita ja sopivat näytelmään. Miesten housut olivat Shakespearin aikaista leikkausta (fallospussi)!
Tänään kävin sisareni luona katsomassa 45 min elinsiirrosta (uusinta eilisestä). Lyhyt ja asiallinen. ei näkynyt Ernon operoijaa.
Lauantaina lähden koirineni Poriin, linja-autolla Villen 15 -vuotis synttäreille. Tulemme illalla takaisin n. klo 20 aikoihin. Sitten seuraavana lauantaina 'ystävänpäivänä' matkustan Helsinkiin hakemaan Mintille ystävää! Haen siis meille kolmannen 'Mittelin' nimeksi tulee Nöpö. Hän on väriltään musta ja on 2 -vuotias. Toivomme hartaasti, että hän sopeutuisi tänne meidän ystäväksi, erityisesti toivon, että Mintti ja Nöpö viihtyisivät yhdessä.
Kirjoja on vielä purkamatta, kun ei ole hyllytilaa. HobbyHallilta tilaamani tammihylly on vielä osina, enkä tiedä riittääkö se, mutta pitäis saada koottua ensin. Makuuhuoneen hieno kirppislöytö kattolamppu odottaa pestynä suihkukopissa kattoon pääsyä! Kait se jossain vaiheessa sinne pääsee.
Ompelutilakin pitää saada järjestykseen. Pitää ommella Niilon 9 -vuotis synttärilahjaksi liikenneliivi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Yhtään Runebergin torttua en ole syönyt tai saanut. :( Laskiaispullia kyllä täytyy nauttia ja itsekin pidän niistä ehdottomasti mantelimassalla. :) Kukas se Ernon operoi? Mulle tuttuja tuo lääkärit. :) Netistäkin tuon ohjelman olisit nähnyt.