8.2.09

Syntymäpäiväsunnuntai



Tänään on sitten 15 vuotta Villen syntymästä - ja nyt satoi vetistä vettä! Olkoon se onneksi ?:-) ISOKSI hän on kasvanut ja vaikutti ihan järkevältäkin eilisissä juhlissa.
Kitaraa soittaa ja rakentaakin oman kitaran puukässässä.

Puin saappaat jalkaan, pitkän toppatakin ja koirille viitat. Lähdettiin kävelemään sateessa äidin luo. Mukana oli Elisabethin keittämää herkullista kalakeittoa ja syötiin annokset yhdessä.
Äidillä oli hyvin huono olo. Mittasin verenpaineen - eikä sitä juuri ollut -! Lukemat oli 103/56! Onneksi pulssi oli 60, muuten hänen verensä olisi seisahtanut. Lähdettiin syönnin jälkeen lyhyelle ulkoilulle ja sade olikin loppunut. Märkäähän riitti silti maassa, mutta soraa löytyi sen verran että ei kaaduttu. Äidillä oli rollaattori. Sitten äiti vähän lepäsi ja mittasin verenpaineen uudellen. Oli noussut 157/72 ja pulssi oli 58, joten tulkittiin, että tilanne oli paranemaan päin. Äsken soitin ja hän oli alkanut siivoamaan kaappia, joten hyvä on!
Luettiin ensi viikon ohjelmaa ja kerroin, että en ehdi ystävänpäiväjuhlaan, kun lähden Helsinkiin hakemaan Nöpöä. Lupasin sitten tulla näyttämään hänet äidille.

Huomenna on korvalääkäri klo 08:40, joten lähden sinne heti aamulenkin jälkeen.
Saa nähdä miten se kuulokojeen sovitus sujuu...

Ei kommentteja: