11.1.09

Juhlaa ja Arkea

Päivät kuluvat ja vähän tulee näkyvää.
Marianne täytti 50 -v. ja Niko 5 -v. samana 9. päivänä ja Tiina täyttää 8 -v. 17. tammikuuta. Henri täyttää 14 v. tammikuun 25. ja Ville täyttää jo 15. sitten 8. helmikuuta.

Tänään kävin järjestämässä äidin vuodenvaihteen paperit kansioihinsa ja perjantaina soittaa lääkäri Toivari calium ja kalsium arvojen tuloksista.
Eilen kävin tilkkutyökurssilla ja sain Karrin päiväpeitettä vähän eteenpäin. Kotona olis hyvä ommella lisää ja muutenkin olis kiva päästä käsitöihin käsiksi. Huomenna alkaa virkkausilta, jolloin alan virkkaamaan Paraislaismallista villatakkia. Tiistaina alan opettelemaan nypläämistä. Keskiviikkona Folkhälsan'ssa valmistetaan ensi Luciapäivälle joulukortteja. Lähimmäinen -kirppari tulee torstaina hakemaan tumman kirjahyllyn

Eilen täyttyi kaksi kuukautta siitä, kun siirrettiin tavarat tänne Lemminkäisenkadulle - ja vieläkin on sekasin. Suunnitelmaa on hahmoteltavissa ja makkaria olen 'möpleerannut' jo useampaan otteeseen. Pitäis mahtua niin paljon kuin mahdollista niin pieneen tilaan kuin mahdollista ja sitten pitäis kaiken olla vielä saatavillakin! Huomenna vien loput joulukoristeet vinttiin. Lamppuja eteisen eikä makkarin kattoihin en ole saanut lamppuja. Aikaa olis varmasti järjestynyt ja olisin osanutkin, mutku en vaan ole saanut aikaiseksi. Torstaina Elisabeth lupasi tulla avuksi järjestelemään.

Ernolla on Hesassa kontrolli 14.1.

Ei kommentteja: