19.1.09

TUHOAJA

... se olen tällä hetkellä minä itse.
En koe sitä hauskaksi puuhaksi, mutta kun kaikki vanha tieto (paperilla) ei mahdu nykyisiin säilytystiloihini täytyy vanhemmasta päästä tuhota!
Tästä eteenpäin minulle ei tule kertymään sellaisia määriä paperia, kun tähän asti. Olen määritellyt tilan mihin arkistoin tärkeimmät jutut ja sen TÄYTYY riittää.

Muuten, olemme saaneet ihanan hienon lumipeitteen taas. Hiutaleet ovat leijuneet hiljalleen maahan mustaan! En pystynyt vastustaa valkopyykin viemistä ulos, kun oli niin sopiva tuuli ja vain vähän pakkasta. Tuli ihana tuoksu, kun mankeloin lakanat y.m. ja sitten vielä ihana tuoksu kaappiin!!! Joskus ihanuus voi olla ihan ilmaista.

Tämä tuhoaminen kuitenkin vain jatkuu, mutta huomenna menen muutamaksi tunniksi nypläämään kapeaa pitsiä nuken leninkiin. Sitten taas tuhoan papereita...

Olen etsinyt, ensin kaupoista ja nyt netistä lampunvarjostimia kattokruunuuni. Nykyiset ovat aika sinapinkeltaiset ja himmentävät valoa. Minulla on lamppuina energialamppuja joten ne palaa vielä kauan ja maksoivatkin 9,95 eur/kpl. En siis voi korjata valoisuutta uusilla lampuilla. Tulee halvemmaksi joko ostaa uusia varjostimia (ilmeisesti IKEAsta) tai keksiä olemassaoleville tuunaamista. Ikävä, kun en ole oikein hyvä siinä, mutta joskus kun kipinä 'iskee' niin saan kyllä jotain aikaiseksi. Mistäs kipinän sais?

1 kommentti:

Tarjuska kirjoitti...

Jos joku ihmettelee paperin paljouttaan, niin tervetuloa tänne katsomaan...jotain pitäisi kai tehdä. Mappeja on kai parin kymmenen pintaa...mitä ihmettä kotona sellaisella paperimäärällä tekee, mutta ei osaa vaan tuhota ja heittää pois. Olisi silppurilla moneksi viikoksi töitä. :)) Jotain pitäisi minunkin ihan kylästi vaan tehdä asian suhteen. Vaatii paljon aikaa.
Itse löysin kirpparilta kattokruunuuni viisi vaalenpunaista varjostinta. Kaapissa ja mökillä on pari neljän varjostimen satsia eli yksi puuttuu niistä, kun tarvitaan viisi kruunuun. Raaskisipa ostaa viisi energiasäästölamppua eli sellaisia kynttilälamppuja...aika hinnakkaita.
Hyvää päivän jatkoa! :)