5.1.09

Pakkasta, lumisadetta ja synttäreitäHuomenna on loppiainen ja lähden klo 12 linja-autolla Mynämäelle, lastenlasten synttärijuhlille. Tiina täyttää 17.1. 8 v- ja Niko täyttää 9.1. 5 v. Huomenna on mummujen ja kummien juhla. Kaverijuhlat viettävät sitten oikeina päivinä.
Maxie menee Niilolle ja Mintti menee Marianne'lle hoitoon.
Marianne haluaa olla Mintin kummitäti ja hyvin ovat tutustuneetkin, joten varmaan hoito hoituu hyvin.

Nyt on ollut muutama päivä 14 - 16 astetta pakkasta ja on tuntunut aika kylmältä.
Maxie sai joululahjaksi tassurasvaa ja hän antaa laittaa sitä, kun saa tulla syliin. Hän on jo niin iso koira (~10 kg + karvoja), että en mielelläni ota enää syliin, muuten kuin hoitotoimenpiteitä varten.
Mintti piti aamulla ottaa ulkona syliin, kun häntä palelsi odottaessaan että Maxie teki tarpeitaan.
Lumisadetta näin tänään iltapäivällä. Valokuvasi sen. Tuntuu kuin olisi pitkä aika siitä kun olenb viimeksi nähnyt lumisadetta. Ei siitä kuitenkaan varmaan ole vuottakaan. Viime vuonna satoi lunta vain niin harvoin ja vettä on satanut niin paljon, että sitä ei oikein muista.
E -siskoni kävi tänään 'möbleeraamassa' ja siirrettiin koivun värinen hylly olohuoneessa 'toimisto'päähän. Soitin Pelastusarmeijalle, eikä siellä vastattu. Ovat varmaan lomalla loppiaiseen asti, niin soittelen sitten loppuviikosta, jos ei Kirsti tarvitse hyllyä!

Ei kommentteja: