1.1.09

Uusi vuosi

Uudenvuoden AATTONA Anne ja Dan tulivat ja tarkastettiin rikkoutunut pakastimen kytkimen nuppi, kylppärin kynnys ja WC -pönttö. Dan ostaa uuden nupin ja kynnys käsitellään kesällä. WC -pöntön vetoasia kuuluu talonyhtiön huoltomiehelle, jolle kuuluu myös parvekkeen oven lukkokin. Sitten ripustettiin perintöpeili paikoilleen ja kyllä huone muutti ilmettä!!! On, meinaan hieno! Huomenna soitan Pelastusarmeijalle kirjahyllyn noutamisesta.

Erno se viilettää onnellisena Levin maisemissa...


Siunattu Kirsti -ystävä tuli ja vietiin uudet kynttilät haudoille.
Mentiin Mikaelin kirkkoon uuden vuoden valvojaisiin, mutta ei jaksettu olla kuin kymmeneen asti. Tultiin meille syömään kinkkukasvisjuustopiirakkaa ja lähdin saattamaan Kirstiä Maxien, ja Mintin kanssa. Koirat säikkyivät pauketta ja valoilmiöitä niin että ulkoilusta ei tullut mitään. Mentiin siis sisälle ja nukkumaan. Nukkumisesta ei sitten tullut oikein mitään, kun paukkuminen jatkui puoli yhteen asti, mutta oltiin turvallisesti sängyssä.

Nukuin kuuteen, jolloin jollakin oli jäänyt paukut ampumatta ja ampui sitten varttitunnin yhteen menoon. Mintti herätti tietenkin ja käytiin ulkona ja sitten takaisin sänkyyn. Nukuttiin puoli kymmeneen. Keitin teetä ja kahvia ja kävin suihkussa. Join ja söin viimevuotista piirakkaa!
Aurinko paistaa ja pakkasta on neljä astetta. Käytiin päiväkävelyllä äidin luona Sagassa ja tultiin takasin...
Uusi vuosi 2009 on siis lähtenyt käyntiin hienossa lumettomassa talvisäässä.
TARKENNUS: iltapäivällä oli ilmestynyt hienon hienoa 'lumipölyä' maanpinnan päälle. Oli hienon näköistä!

Ei kommentteja: