27.1.09

Ystävänpäivän odotusta

Tarjuska antoi minulle tällaisen kauniin tunnustuken.
- "Kiitos, on ilo ottaa tämä kunnianosoitus vastaan."

The Love Blog's Award
Minä en oikein osaa näitä juttuja, mutta koska tunnustus kuuluu "jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen"!
Minulta tämä lähtee jakoon bloginhaltijalle: http://kaarina.blogsome.com/

Liitän tähän vielä ystävänpäiväkuvan:
Tässä istuvat esikoiseni ja kuopukseni. Ovat molemmat ihan oikeita sunnuntailapsia. Elämä ei ole heitä hellin käsin silti kohdellut, mutta ovat säilyttäneet inhimillsen, ystävällisen ja valoisan katsantokannan.
Esikoinen on sitäpaitsi syntynyt 13.2. Hän on siis viittä vaille ystävänpäivälapsi. Silloin ei vielä vietetty ystävänpäivää, mutta ystävälliseksi henkilöksi hän silti on kehittynyt.
Nyt minun on kirjoitettava ystävällinen kirje KELALLE.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä vaan Kristina. On mukavaa käydä täällä kurkkimassa mitä sinulle kuuluu. Onnea esikoiselle, ystävänpäivälapsellesi! :) Minäkin juhlin näin ystävänpäivän aikoihin. Ensinnäkin tulee ekasta siirtoleikkauksesta 18.2 kuluneeksi jo 18 vuotta ja kolmannesta leikkaukseta tulee kuluneeksi 25.2 14 vuotta. Aika hassu sattuma, että noilla kahdella tapahtumalla on päivissä eroa vain viikko, vaikka vuosissa onkin eroa 4. Parhaimpia ystävänpäivälahjoja, joita toinen ihminen voi toiselle antaa. :)
Olisit voinut liittää tuon istäväkuvan vaikkapa Siskon haasteeseen, jonka löydät sivultani.
Kiva, kun onnistuit linkittämään tuon tunnustukseni. :))
Hih...nyt sulla on toi url-osoitelinkkin, josta pääsee suoraan mun sivulleni. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hej och tack att du kommenterade i min blog. Min blog är fotoblog och jag feltar i alla möjliga foto utmaningar för att få kommentter om mina bilder. Tisdags Tema är en utmaning från Sverige. Men jag talar svenska på min arbete dagligen och min man är svenkspråkig. On muuten paljon vaikeampaa kirjoittaa ruotsiks kuin puhua. Oletko ilmoittanut blogisi blogilistalle ??? Saisit lisää lukijoita sillä. Ja osallistu johonkin valokuvahaasteeseen niin sekin houkuttelee lukijoita kommentoimaan. Valokuvatorstaissa on mukana kaikenlaisia valokuvia ja siinä hauskat kommentit ovat parasta. Välkommen tillbaka i min blog och läsä och titta på mina bilder i utmaningar o mina souvenir dockor !!!!! Nukke Kokkolasta