24.12.08

JOULUAATTO

Ja niin Joulu joutui tulemaan lumettomaan pohjolaan. Vaasan seudulla on kuulemma jäljellä vähän lunta toissapäivän lumipyryn jäljiltä. Itäsuomessa on pyryttänyt enemmän, mutta niinhän se aina. Turun talvi on harmaa ja korkeintaan loskainen.
Karri kävi perheineen ja käytiin syömässä Hansan Kiinalaisessa. Käytiin Suklaakaupassa ostamassa Tiinalle lahjaa ja sitten Stockmannin levykaupassa ostamassa Karrille lahja. Lapset joutuivat tyytymään minun valitsemiin lahjoihin.
Cessi, Kai ja Rasmus kävivät tänään tuomassa jännän suklaafonduen, joululahjaksi. Saivat glögiä, piparia, suklaata ja haukkumisia, varsinkin Mintiltä, ja omat lahjansa.
Elisabeth on lentsussa, kuten monet muutkin tuttuni. Itse olen myös aivastellut viikon verran ja ollut väsynyt ja särkyinen, niihin tosin on syytä näin muuttoaikana enemmänkin.
Sain tänään kuitenkin lievän energiapuuskan makuuhuoneen uudelleenjärjestämiseen. Aioin ensin muuttaa järjestys vasta ensi vuonna, mutta kun se täytyy ensin saada kuntoon, että voi sulloa tavaroita sinne jotta sais olohuoneeseen edes alustava järjestys.
Nyt keitän perunoita, lipeäkalaa ja riisipuuroa, syön ja sitten menen koirien kanssa ulos.

Ei kommentteja: