29.12.08

Joulun jälkeen

N.s. välipäivät ovat tarkoitus viettää aika rennosti ja mieltä muokkamalla uuden vuoden vastaanottamiseen. Minulla kuluivat huonekalujen siirtämiseen ja vierasyöpaikkojen luomisee.
Onneksi tuli edes selkeätä säätä, jopa vähän kalpeaa talviaurinkoakin ja pakkasta (0:sta -4 astetta) niin pystyivät lapset ja aikuiset, jotka olivat saaneet uudet luistimet, kohentaa luistelutaitojaan.
Keinojääradalla on ollut kova vilske, kun olen koirineni kävellyt ohi.
Tänä aamuna tulivat Karri perheineen risteilyltä ja Esme oli ratketa riemusta. Esme ei ollut ollenkaan tyytyväinen oloonsa luonani, joka ilmeni Esmen jatkuvaan perheen haikailemiseen ikkunasta. Onneksensa (ja minunkin) Esme jaksoi seurata liikennettä ikkunasta aika pitkiä toveja. Muuten se poukkoili ympäriinsä. Mintti komensi Esmeä haukkumalla ja hyökkäämällä Esmen kuonon edessä. Esme oli kyllä siinä fiksu ettei ärhennellyt, mutta kiusaantui niin silmiinnähden että pelkäsin sen pian suuttuvan, joten Mintti asui kassissansa. Onneksi hän pitää siitä, siis kassissa olemisesta.
Minun ja Esmen välit ei oikein 'synkannyt', kun väsyin kaikkeen haukkumiseen, joten minäkin olin tyytyväinen kun perhe tuli ja vei omansa pois.
Karri toi Esmenhoitopalkaksi Kirsberry Cherry Speciality, 100 cl:aa, jota käytän yömytssyksi.
Anne ja Dan ajoi eilen Vaasasta Turkuun ja Anne kävi täällä ja vaihdoimme joululahjoja. Kävimme yhdessä äidin luona jonne Dan myös tuli. Dan kiinnitti magneetin veitsille ja purkinavaajan seinään. Sitten he lähtivät Cessin ja Kain muuttoavuksi ja minä kävelin ensin kotiin ja sitten koirien kanssa viemään Kaijalle Niilon meille jääneen kassin. Puin heille heijastusliivi, jotka saivat Annelta lahjaksi. Maanpinta on pehmennyt ja on kostea ja koirat likaantuivat niin, että tuli suihkissa käynti kotiin tullessa. Lepäsin sen jälkeen vähän ja tiskasin aamuiset astiat ja nyt menen vielä iltalenkille koirien kanssa ja sitten nukkumaan.

Ei kommentteja: