8.12.08

Kannatti tosiaan matkustaa Nuorimmaista tapaamaan

Tämään hetken tilanne:
ALAT -arvo on vielä 401, mutta hän pääsi lähtemään kotiin tänään.
Arvelivat että ALAT -arvo ei johtunut suoraan hyjinnästä eikä viruksesta, vaan sappitiehyet voivat olla tukossa, kun ei lääkitys tehoa. Tutkivat ja tähystävät tiehyet jossain vaiheessa. Ensi torstaina hän käy verikokeissa ja perjantaina omalääkärillä. Eihän tämä nyt mikään ilouutinen ole, mutta se että pääsi kotiin
kuitenkin on hyväksi psyykelle. Kävi ilkeä ajatus mielessä, että kun eivät onnistu entisillä lääkkeillä, niin antavat muuta ajattelemista 'katsotaan miten käy'-tyyliin! Päätin sitten heittää ajatuksen taka-alalle, kun se ei ketään kuitenkaan auta. Kaikkea tulee mieleen! Oli kuitenkin hyväkuntoisen näköinen. Näppylöitä tosin (tuhkarokon näköisiä) oli kauttaaltaan, kun isot annokset kortisonia aiheuttaa allergiareaktion.
Kortisoni nostaa verensokerinkin joten pitää vähän rajoittaa, tai ainakin ajatuksella tarkkailla, makeanhimon tyydytystä. Pientä tärinää käsien liikkeissä, mutta muuten oli reippaan oloinen eikä yhtään sairaan tuntuinen. Hän oli tosi innoissaan kun pääsi suoraan kotiin, eikä tarvinnut sairaalaan eristykseen. Kaksi viikkoa tuossa reissussa on aikaa tuhrautunut.
Saa nähdä miten omalääkäri perjantaina suhtautuu.

Minulle teki kuitenkin hyvää käydä tapaamassa häntä ja koirat odottivat kotona kiltisti.

Ei kommentteja: