16.12.08

JOULUJUHLA

Folkhälsan'lla vietin harrastukseni joulujuhla. Kerhon vetäjä Eva oli sairastunut ja jouduin vastuuseen kerhomme toiminnasta ja valmistettujen tavaroiden myynnistä.
Sain sitten kyllä istuutua Evalle tarkoitetulle paikalle jouluruokapöydässä ja syödä herkullisen jouluaterian kaikkine tykötarpeineen.
Äiti tuli sinne myös ja juhla oli tunnelmallinen Lucia -neidon ja päiväkerholasten esiintymisineen. Laulettiin muutama joululaulu ja kirkkoherra Mullo kertoi puheessaan meille miksi sekä krokotiili että kana syö kiviä. Krokotiili tarvitsee painolasia sukeltaessaan ja kana tarvitsee jauhinkiviä ruoansulatusta varten. Pointti puheessa oli, että me ihmisetkin tarvitsemme (henkisiä) kiviä pystyäksemme sukeltamaan syvälle tapahtumiin ja elämämme asioihin ja sitten kiviä tarvitaan jauhamaan asiat ja tapahtumat sopivaksi ravinnoksi elämämme kasvuun ja kehitykseen! Ihmeellisiä yhteneväisyyksiä maailmassa löytyy. Pieniä joululahjojakin jettin ja minä sain minttusuklaakuulia. Joulupullakahvitkin tarjottiin
Äiti tuli sitten katsomaan asuntoani ja sai joululahjaksi minulta ja Elisabeth'lta pienen pölynimurin. Minä saatoin häntä sitten SAGAan taksilla ja kotiin tullessani kävin kaupassa ja ostin minikinkun.

Ei kommentteja: