30.12.08

Kaikella on aikansa

... NIIN ON, ja on hyvä että välillä löytyy hyvääkin aikaa!
Itse olen 'rättiväsynyt' ja pitäis olla tehokas: imuroida ja laittaa valoja eteiseen ja makuuhuoneeseen. Vieraspatja ja -vuode odottavat vintille vientiä. Olen aika hukassa! Odotan parempaa aikaa - haluan uskoa että se on tulossa. Pitäisi elää 'tässä ja nyt' ja ajattelen nykyisin - sitten, kun tämä muutto muuttuu asumiseksi.
Suihkussa ja kaupassa kävin ja siinä onkin tekemiseni toistaiseksi, vieraspetivaatteiden kasaamisen, syömisen ja tietokoneen selaamisen lisäksi.
Ilmoittauduin kyllä CRST:n tutkimukseen ja avasin tietsikan siinä toivossa että olisin saanut äidin paperit skannattua, mutta ei vielä onnistunut. Äidin hoito- ja asumistukihakemuksia olis saatava KELAlle ja nyt se on myöhäistä tälle päivälle!
Nyt täytyy ensin viedä odottavat tavarat vinttiin ja peitot ja tyynyt kaappeihin. Katotaan sitten valoja ja imurointia - tai sitten käännetyssä järjestyksessä.
Sivumerkintä: Sisko löysi kesällä 'suuren rakkauden' ja syksy on mennyt jouluun asti onnenhuumassa.
Joulun jälkeen kupla puhkesi: mies joi koko ajan, aamusta iltaan!!!
Sisko sai kuitenkin monta onnellista kuukautta ja asuntonsa kaunistettua!!! Sellaistakin elämä on - vähästä on osattava olla iloinen ja positiivinen puoli asiasta esille, vaikka väkisin!!!

Ei kommentteja: