14.12.08

Kattokruunu

Joskus otan kuvan kattokruunusta, jonka ostin sisareni Elisabeth'n kanssa, Länsikeskuksen Kodin Anttilasta. Se on messinkinen ja siinä on sopivasti koristekoukeroita. Olin itse valinnut toisen, mutta Eilsabeth puhui minut ostamaan tämän ja kyllä se on kaunis.
Siinä on viisi haara joiden lamput maksoivat saman verran kuin itse kattokruunu, mutta ovathan sitten energiaa säästäviä ja pitäisi kestää 10 vuotta.
Nuorimmaiseni kävi morsiamineen. Tulivat katsastamaan uutta asuntoani ja ripustimme yhdessä kattokruunun kattoon. Johdot kytkettiin sokeripalaan ja napsautin sähkön päälle. Mitään ei tapahtunut! Katkaisin sähkön ja vaihdettiin johdot keskenään. Napsautin sähköt päälle - eikä valoa syttynyt hienoon kruunuun! Keskustelimme hetken ja päätimme, että jätetään se siihen ja minä yritän värvätä jotakuta selvittämään mysteeriä. Jos ei ketään muuta niin isännöitsijää tai jotain. Lähdimme sitten väsyttämään itseämme MYLLYYN! Sieltä tullessa oli jo ilta ja ulkoilutimme porukalla koirat. Sitten juotiin kahvit, vaihdettiin lahjoja ja he lähtivät kotiin.
Katsotaan milloin valo syttyy olohuoneessani!
Varmasti kyllä ennen joulua...

Ei kommentteja: