14.3.09

Loskakeli

Alkuviikosta oli vielä hankikelejä, mutta tänään olemme täällä Turussa kahlanneet loskassa. Se on kyllä kevään merkki ja sillä mielellä sen kestää. Liukas häviää aika nopeaan, kun vain ei tulis pakkasta välillä. Voihan sitäkin vielä tulla.
Tänään tihkusi ensin vettä ja iltapäivällä pisarat olivat vähän isompia ja vähän enemmän lumensekaisia. Huomiseksi on luvattu neljä astetta lämmintä, joten märkää riittää. Ajattelen silloin keväänvihreitä ajatuksia. On se ihme, kun talven jälkeen luonto herää ja alkaa näkyä ruohoa, lehtiä puissa ja kaikenlaisia kukkia.
Kävin muuten rautatieasemalla junalippuni kanssa. Kerroin, että matka peruuntui ja kysyin mitä tehdä lipulle. Setä luukun takana otti liput, pisti ne koneeseensa, paineli muutamaa kosketinta ja ulos tuli kuitteja. Viimeisin niistä oli hyvityskuitti minulle. Lippujen hinta palautuu samalle tilille mistä ne on maksettu!
Sitten kävin Euromarketissa ja ostin Kloriittia ja koiranruokaa ja kotiin tultuani pesin koko WC:n perusteellisesti - ensimmäisen kerran muuton jälkeen. Kyllä se olikin likainen. Nyt on tosi puhdas - vähän aikaa.

Ei kommentteja: