19.3.09

Koiraulkoilua ja siivousta

Ystävämme Jaana ja Mittelinsä Elli kävi viime viikonloppuna Ellin kasvattajan, Paulan, luona 'näytillä'. Elli on sijoitusnarttu, kuten Minttikin. Paula moitti Elliä lihavaksi ja käski vähentää ruokaa ja lisätä liikuntaa.
Nyt Ellille saa antaa vain ½dl kuivamuonaa 2 krt/vrk. Liikunnan kanssa olemme me saaneet olla auttamassa. Mintti olis lisäkilojen tarpeessa. Hänen painonsa on alakantissa, mutta koska on energinen ja iloinen se ei liene suuri ongelma. Me käymme 'näytillä' touko- kesäkuussa.
Ellin ja Mintin sijoitusero on siinä, että Elli on muotovalion jälkeläinen ja pitäis niittää palkintoja ja kunniaa näyttelykehässä. Mintti taas on ns jalostusnarttu, eli hänen ei tarvitse pärjätä näyttelyssä, mutta hänen mielellään hänen pitäis tuottaa hyviä pentuja! Elliltäkin toivotaan parit pentueet. On siinä koirilla elämäntehtävät!
Jaana on vasta muuttanut Turkuun Salosta, joten paikat eivät ole oikein tuttuja. Jaana on tulostanut luettelon Turun koira-aidoista ja niitä olemme käyneet porukalla katsastamassa.
Tänään käymme myös jossain, kunhan saamme ensin kahvit juotua!
Eilen illalla puraisi siivouskärpänen, mutta en jaksanut silloin tarttua toimeen. Hyvin suunniteltu on kuitenkin puoleksi tehty, joten suunnittelin makuuhuoneen järjestyksen uudestaan. Nyt olen vienyt parvekkeelle matot ja petivaatteet pois tieltä ja tuulettumaan. Otan ensin imurin ja sitten Jaana ja Elli ovat varmaan täällä joten itse järjestäminen jää iltapäiväksi. Tuntuu kuin ompeluhepuli olis tulossa!

Ei kommentteja: