7.3.09

Mintti 1 v.

Mintti pieni aloitti siis toista elinvuottaan elinvoimaa pursuen.
Hän kutsui synttärikutsuilleen kummitätinsä Mariannen, joka toi lahjaksi kolme kpl koirille tarkoitettua palloa (joilla oli todella kiva leikkiä) ja laadukasta koiranruokaa. Toinen arvovieras oli harras ihailijansa 'Niilo'-uroskoira (pieni Portugalin Podengo), joka toi lahjaksi punaisen, koirankuvilla koristetun, makuualustan. Aivan ihana, Mintin mielestä.
Mariannen ystävä Kari, joka toimii Nöpön kummisetänä, pääsi myös juhlaan, kuten myös 'Niilon' emäntä Kaija. Maxie ja Nöpö olivat tietenkin myös juhlinnassa läsnä.
Koirille tarjoiltiin karitsariisilaatikkoa, joka maistui kaikille. Ihmisille oli tarkoitus tarjoilla TomaattiMozzarellapiirakkaa punaviinin kera, mutta piirakka putosi lattiaan ja lasinen vuoka särkyi pieniksi siruiksi, jotka saastuttivat piirakan, joka siksi joutui roskiin!
Minä hypin ensin tasajalkaa ja avasin siivouksen jälkeen suklaalevyn, josta sain lisäenergiaa toisen kakun tekoon! Onneksi koirat olivat juuri silloin makuuhuoneessa päivälevolla, niin eivät loukanneet itsensä siruihin. Punaviini ei sopinut kermakakkuun, joten skoolattiin juhlakalua Kirsikkaliköörillä. Juhlat sujuivat hillitysti ja kuvia räpsittiin. Ne näkyvät jossain muussa yhteydessä.

Ei kommentteja: